За нас

 

 

Консулт-Лозанов ООД започна изпълнението на проект по Договор № BG16RFOP002-2.073-3026-C01 „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“, финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие по Процедура за подбор на проекти BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19”.

Общата цел на проекта е: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места“.

Обща стойност на проекта: 10 000 лв., от които 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.

Дата на стартиране на проекта: 14.07.2020

Дата на приключване на проекта: 14.10.2020

1

1

1

"Консулт Лозанов" ООД

"Консулт Лозанов" ООД е създадена през далечната 1993 г. В началото на историята си фирмата се занимава с продажба и издаване на техническа литература за автосервизи. Постепенно навлиза в полето на автомобилната диагностика, като предлага диагностични уреди Haynes и започва дълготрайното си партньорство с най-известния в света доставчик на автосервизна информация – Autodata.

Благодарение на натрупаните познания и опит "Консулт Лозанов" успява да си извоюва име на надежден и компетентен партньор в сферата на автомобилната диагностика. Това открива нови възможности пред екипа на фирмата. Постепенно "Консулт Лозанов" разширява гамата стоки и услуги, като крайната цел е предлагане на пълно сервизно оборудване и създаване на дълготрайни и взаимноизгодни връзки с клиентитe.

Благодарение на растящия брой клиенти и лоялността им към фирмата, през 2018 г. "Консулт Лозанов" откри втория си склад и шоурум в София. В него клиентите могат да се запознаят с предлаганите от фирмата продукти и да получат компетентни отговори на всички въпроси относно тях.

През последните повече от 20 години "Консулт-Лозанов" предлага много широка гама машини, оборудване, инструменти, приспособления и информация за авто-сервизи и гумомонтажни работилници. Фирмата доставя или оборудва бензиностанции с уреди или цялостни инсталации за помпане на гуми.

Инструментите и оборудването показани в уеб страницата ни са налични на склад и могат да се достaвят веднага. 

Производителите и доставчиците ни са компании, лидери от световен и европейски мащаб:  FASEP, PCL Air Technology, Ross-Tech, BOSCH Robinair, Toptul, BEST TOOLS, ZIPPO LIFTS, Autodata.

В цената на повечето машини и оборудване е включена доставка и пуск в експлоатация. По желание на клиентите може да се организира и обучение.

За подробна информация относно предлаганите продукти и за оферти се свържете с офисите на фирмата в Пловдив и София. Уеб страницата ни предлага да пазарувате и директно от нашия магазин.

 

 

 

© 2004-2020 ЕТ "Консулт - Иван Лозанов"