Останете вкъщи, пазарувайте безопасно! Консулт Лозанов поддържа всички мерки в борбата с

разпространението на COVID-19 и в подкрепа на лоялните ни клиенти в тези трудни времена за бранша ни, предоставяме 15% отстъпка за всички онлайн поръчки на инструменти.

*Предложението не важи за машини, уреди и продукти, които вече са на промоция.

За нас

 

 "Консулт Лозанов" ООД е създадена през далечната 1993 г. В началото на историята си фирмата се занимава с продажба и издаване на техническа литература за автосервизи. Постепенно навлиза в полето на автомобилната диагностика, като предлага диагностични уреди Haynes и започва дълготрайното си партньорство с най-известния в света доставчик на автосервизна информация – Autodata.

Благодарение на натрупаните познания и опит "Консулт Лозанов" успява да си извоюва име на надежден и компетентен партньор в сферата на автомобилната диагностика. Това открива нови възможности пред екипа на фирмата. Постепенно "Консулт Лозанов" разширява гамата стоки и услуги, като крайната цел е предлагане на пълно сервизно оборудване и създаване на дълготрайни и взаимноизгодни връзки с клиентитe.

Благодарение на растящия брой клиенти и лоялността им към фирмата, през 2018 г. "Консулт Лозанов" откри втория си склад и шоурум в София. В него клиентите могат да се запознаят с предлаганите от фирмата продукти и да получат компетентни отговори на всички въпроси относно тях.

През последните повече от 20 години "Консулт-Лозанов" предлага много широка гама машини, оборудване, инструменти, приспособления и информация за авто-сервизи и гумомонтажни работилници. Фирмата доставя или оборудва бензиностанции с уреди или цялостни инсталации за помпане на гуми.

Инструментите и оборудването показани в уеб страницата ни са налични на склад и могат да се достaвят веднага. 

Производителите и доставчиците ни са компании, лидери от световен и европейски мащаб:  FASEP, PCL Air Technology, Ross-Tech, BOSCH Robinair, Toptul, BEST TOOLS, ZIPPO LIFTS, Autodata.

В цената на повечето машини и оборудване е включена доставка и пуск в експлоатация. По желание на клиентите може да се организира и обучение.

За подробна информация относно предлаганите продукти и за оферти се свържете с офисите на фирмата в Пловдив и София. Уеб страницата ни предлага да пазарувате и директно от нашия магазин.

 

 

 

Нашите партньори