За нас

 

 "Консулт Лозанов" ООД е създадена през далечната 1993 г. В началото на историята си фирмата се занимава с продажба и издаване на техническа литература за автосервизи. Постепенно навлиза в полето на автомобилната диагностика, като предлага диагностични уреди Haynes и започва дълготрайното си партньорство с най-известния в света доставчик на автосервизна информация – Autodata.

Благодарение на натрупаните познания и опит "Консулт Лозанов" успява да си извоюва име на надежден и компетентен партньор в сферата на автомобилната диагностика. Това открива нови възможности пред екипа на фирмата. Постепенно "Консулт Лозанов" разширява гамата стоки и услуги, като крайната цел е предлагане на пълно сервизно оборудване и създаване на дълготрайни и взаимноизгодни връзки с клиентитe.

Благодарение на растящия брой клиенти и лоялността им към фирмата, през 2018 г. "Консулт Лозанов" откри втория си склад и шоурум в София. В него клиентите могат да се запознаят с предлаганите от фирмата продукти и да получат компетентни отговори на всички въпроси относно тях.

През последните повече от 20 години "Консулт-Лозанов" предлага много широка гама машини, оборудване, инструменти, приспособления и информация за авто-сервизи и гумомонтажни работилници. Фирмата доставя или оборудва бензиностанции с уреди или цялостни инсталации за помпане на гуми.

Инструментите и оборудването показани в уеб страницата ни са налични на склад и могат да се достaвят веднага. 

Производителите и доставчиците ни са компании, лидери от световен и европейски мащаб:  FASEP, PCL Air Technology, Ross-Tech, BOSCH Robinair, Toptul, BEST TOOLS, ZIPPO LIFTS, Autodata.

В цената на повечето машини и оборудване е включена доставка и пуск в експлоатация. По желание на клиентите може да се организира и обучение.

За подробна информация относно предлаганите продукти и за оферти се свържете с офисите на фирмата в Пловдив и София. Уеб страницата ни предлага да пазарувате и директно от нашия магазин.

 

 

 

Нашите партньори
Контакти

Офис Пловдив
ул. "Брезовско шосе" 147А
тел. (+359 32) 628 331
моб. (+359 888) 236 095
e-mail: lozanov@consult-lozanov.com

Работно време за офисите
понеделник - петък 9.00-18.00 часа

Офис София
ЖК "Св. Троица", бл. 127Б
(до кино "Арена Запад")
тел./факс (+359 2) 920 4067
моб. (+359 887) 838 340
e-mail: sofia@consult-lozanov.com

СОФИЯ - ШОУРУМ
бул. "Климент Охридски" 65М
моб. тел. (0887) 838 340
e-mail: sofia@consult-lozanov.com 

 

 
 
© 2004-2012 ЕТ "Консулт - Иван Лозанов"
Уеб дизайн и разработка: ФЛО ГРАФИКС