Matrix TSL

От 1993 г. „Матрикс” разработват широка гама от високо оценени продукти с приложение в образованието и промишлеността, както и за самообучение в дома, включващи:

Flowcode (Флоукод) – един от най-авангардните графични програмни езици за микроконтролери, който позволява с малко опит да се разработват комплексни електронни системи. Флоукод се ползва много често в образованието и в промишлеността.

E-Blocks (Иблокове) – това са малки платки с електронни схеми които обикновено се срещат в електронни и смесени системи. „Матрикс” съчетават E-Blocks и Flowcode с допълнителни софтуери и учебни програми за приложение в образовнието и промишлеността с най-съвремени технологични решения.

През 2008 г. „Матрикс” създадоха Locktronics (Локтроникс) – разнообразна гама от продукти за лесно онагледяване на обучението и преподаването на електрическите и електронни схеми. Разширяващата се гама предлага решения за образованието в сферата на електрониката, науката, технологиите, конструирането и авомобилизма. „Локтроникс” се използва от много различни потребители в над 10 000 учебни заведения по целия свят – от начални училища до университети.

Други продукти на „Матрикс”:

MIAC – Промишлен контролер с възможности да следи голям обхват от електронни системи за контрол на сензори, мониторинг и автомобилни системи.

Formula AllCode – „ФормулаОлкод” е пълен курс по роботика с впечетляващи характеристики. Роботът е с bluetooth връзка и може да се управлява чрез различни платформи, включително Android, Apple и Raspberry Pi.

Electronic Workstation –  Лесно преносима работна станция, която осигурява цялата мощ и необходимите инструменти за обучение по електроника и разработване на прототипни изделия.

ECIO – Мощни USB програмируеми микроконтролери, които се предлагат на достъпна цена за ученици и студенти, за проектиране и изграждане на напълно интегрирани вградени системи у дома.

През 2012 г. „Матрикс” придобиха Automatics - продуктова гама от изделия, които облекчават работата по преподаване и обучение по пневматични системи.

Обучението е в центъра на всичко, което компанията произвежда, затова философията на образователните продукти „Матрикс” е “учене чрез практика”. Всяка година „Матрикс” отделят около 25% от оборота си за разработки и развитие с цел като доставчик от глобален мащаб винаги да предлагат учебни продукти от световна класа.

С клиенти в над 50 държави и софтуер, който се предлага на повече от 20 езика,  „Матрикс” е водещ доставчик на продукти за обучение и усъвършенстване.

4 Артикули

Настрой низходяща посока
на страница
Search engine powered by ElasticSuite © 2004-2020 Консулт Лозанов ЕООД