Matrix - Роботика

Щракнете два пъти върху снимката за голям размер

Намаляване
Увеличаване
Още изгледи
Кат. номер Matrix - Роботика

Matrix - Роботика

Научете роботиката, по удобен за вас начин.

AllCode е независим от хоста (софтуера) и може да се използва съвместно с:

Flowcode
Raspberry Pi
Android & Apple
MATLAB & LabVIEW
Windows & OS X
Visual Basic/C#/C++

Какво представлява AllCode?
AllCode е нова концепция в програмирането. Всички наши AllCode продукти са независими от хоста, работят на мощен 16-битов dsPIC микроконтролер и могат да се използват на практика с всеки език за програмиране, включително Flowcode, MATLAB, LabVIEW, Python, App Inventor, Visual Basic/C#/C++ и още много.
Производствените клетки, както с Formula AllCode, така и с Robot Arm (манипулатор на робот), са осигурени с безплатен учебен план, което ви помага да извлечете максимума от вашето ново решение за роботиката. Тези курсове включват определен диапазон от дейности с различни нива на трудност: от решение с проста линия, последвана от лабиринт, с Formula AllCode робот бъги и API контрол за автоматично хващане и поместване с производствената клетка AllCode Robot Arm.

Formula AllCode
Програмирайте Formula AllCode с всякакво устройство с Android. Използвайте програми, такива като App Inventor, за директно управление на робота. Можете също така да използвате и множество други платформи за управление на робота, такива като OS X или Linux. Предлаганите аксесоари включват лабиринтни стени и футболно поле.

Formula AllCode има пълен API и може да се достига от всеки език за програмиране, който позволява взаимодействие с Bluetooth модул.

Robot Arm
Производствената клетка Robot Arm се състои от здрав манипулатор, със сервоуправление и 6 степени на свобода, завинтен към базова плоча и подложка, които осигуряват определен диапазон на упражнения, имитиращи производствени клетки на манипулатор на промишлен робот.

Манипулаторът се управлява посредством dsPIC микроконтролер с комбо платка, която се състои от 16 ключа, 16 светодиода, двуредов светодиод с 16 символа, четириядрен 7-сегментен дисплей и датчици. Също така са включени и цветна платка с датчици, сервоплатка и Bluetooth платка.

AllCode MIAC
Нашият контролер AllCode MIAC осигурява гъвкава електронна система с висока мощност в здрав промишлен стандартен корпус, разположен върху стандартна 25 mm 'top hat' DIN шина.

MIAC AllCode позволява различните функции на MIAC (Входове / Изходи / Дисплей / Клавиатура ) да бъдат достъпни за хост процесор, такива като персонален компютър, мобилен телефон, таблет или други устройства, като Raspberry Pi. Функционалността на AllCode може да бъде достъпна чрез кабелна връзка за предаване на данни RS232 или RS485. Предлагат се също така версии с Bluetooth или WiFi.
0,00 лв.
Роботика
Нашите партньори